Trakya Gazeteciler Derneği, Ali Soydan’ın istifasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkan Vekili  Orhan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.

Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkan Vekili  Orhan Doğan, Genel Sekreter Yavuz Göktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Bora Dandinioğlu’ndan oluşan heyet Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.  Sedefçi ile bir süre sohbet eden Orhan Doğan, Edirne’de basın mensuplarının yaşadığı sorunları çözmek için çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

Edirne Belediyesi’nin de her zaman kendilerinin yanında olduğunu bilmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Doğan“Edirne Belediyesi her zaman basının yanında yer almıştır. Her zaman bize destek oldunuz teşekkür ederiz. Yönetimimizde değişiklik yaşandı. Bu yaşanan değişiklik bizim çalışmalarımızın hızını kesmemiştir. Aksine yönetim kurulumuz, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ise dernekte yaşanan değişimin hayırlı olmasını dileyerek, “Biz tüm Edirnelilerin belediyesiyiz. Tabiî ki basınımız bizim için çok önemli. Her zaman basınımıza destek olmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Dernek yöneticileri ve Başkan Sedefçi uzun süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.