Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel 9 Nisan 2013 Salı günü Trakya Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek Genel Başkan Vekili Orhan Doğan’a başarılar diledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve beraberinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Misket Dikmen, Kenan Çimen, Semih Aksoy ve Gaye Karace Karadağ Edirne’ye gelişlerinde TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürü Lütfü Karakaş’ı ziyaret etti. Burada bir süre sohbet eden Sertel daha sonra Trakya Gazeteciler Derneği’ne geçti.

TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Misket Dikmen, Kenan Çimen, Semih Aksoy ve Gaye Karace Karadağ birlikte TGD’nin binasına geçtiler. Burada Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkan Vekili Orhan Doğan, Genel Sekreter Yavuz Göktaş ve Bora Dandinoğlu tarafından karşılandılar.

Dernek Binasındaki sohbette TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, TGD’nin her zaman yanında olduklarını bilmelerini istediklerini belirterek, TGD’nin kendileri içinde çok önemli Gazeteciler Derneklerinden birisi olduğunu ve tüm sorunları karşısında yanlarında olduklarını söyledi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Misket Dikmen’de TGD’yi kardeş dernek olarak gördüklerini ve her zaman yardıma hazır olduklarını ve önümüzdeki günlerde de birlikte iyi projeler için beraber adım atılacağını söyledi.

TGF Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş’da TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini Edirne’de görmekten memnun olduklarını belirterek İzmir Gazeteciler cemiyeti ile TGD’nin birlikte çalışma ortamı hazırlamalarından da onur duyduğunu söyledi.

TGD Genel Başkan Vekili Orhan Doğan’da,”Sayın TGF Genel Başkanı Atilla Sertel ve Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan son derece memnunuz.

Sayın Sertel, derneğimize sahip çıktıklarını bizlere gösterdi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte çalışma ortamı yaratmak için de büyük bir çaba harcayacağız. İnanıyorum ki iyi projeler üreteceğiz” dedi.