THK (Türk Hava Kurumu) Keşan Şubesi’nin 22 Mart 2017 tarihinde çoğunluk sağlanmamasından dolayı yapılamayan Olağan Genel Kurul Toplantısının 2’ncisi dün saat 14.00’te THK Keşan Şube Binasında gerçekleştirildi.

THK Şube Başkanı Hidayet Başar açılış konuşmasını yaparak Genel Kurul Toplantısını başlattıktan Divan seçimi için verilen önerge oylandı oy birliğiyle kabul elen Divana Başkan Tevfik Kavaklı, Başkan Yardımcılığına Osman Kuşçu Yazman Üyeliklere de Eyyup Kavazlar ve Remzi Balcı seçildi.

Divan Başkanının yönetimiyle Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları okundu oybirliği ile ibra edildi.

Yönetim Kurulu Raporunu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Başar okudu.

Denetleme Kurulu Faaliyet Raporunu Denetleme Kurulu Başkanı Cüneyt Keskin okudu

Dilek ve temenniler alındıktan sonra yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimlerine geçildi.

Dilek ve Temennilerde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı ve THK üyesi Bayram Ali Kalfalar ile Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı ve THK üyesi İsmail Büyükkayhan söz alarak dilek ve temennilerde bulundu.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimlerine tek liste ile seçime gidildi. Yapılan kapalı oylama sonucu Yeni Yönetim Kuruluna: Hidayet BAŞAR, Eyyup Kavazlar, Derya Aktan, Hasan Hüseyin Enezli ve Serkan Deniz. Denetleme Kuruluna: Cüneyt KESKİN, Mustafa Akın, Hüseyin Boz seçildi.

THK Şube Yönetim ve Denetleme Kurulları yapılacak ilk toplantılarında da içlerinde görev dağılımlarını yaparak kamuoyunu bilgilendirecek.

Yeni seçilen yönetim adına Hidayet Başar genel kurula teşekkür konuşmasını yaptı. Ayrıca THK Keşan Şubesinin ülke genelinde toplam şubeler içinde ilk 20’ye girmesi nedeniyle Başar, destek veren yardım sever Keşan halkına da teşekkürlerini sundu. Bundan sonra da THK Keşan Şubesine verecekleri yardımlara devam edeceklerine inancının tam olduğunu belirtti.