Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Tekirdağ TSO’da yaptıkları basın toplantısıyla TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 16 Şubat 2013 Cumartesi günü (bugün) saat 17.00’de Tekirdağ’a gelerek, “Tekirdağ Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni”ne katılacağını açıkladı.

Saat 17.00’de Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezinde (BKM) yapılacak “Tekirdağ Ekonomisine Değer Katanlar” ödül töreninde Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay tarafından gelir vergisi sıralamasında ilk10’a giren üyelere, kurumlar vergisi sıralamasında ilk 10’a giren üyelere, İhracatta ilk 3 sırada olan üyelere, Tekirdağ TSO tarafından hazırlanan plaketleri sunacak.

Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı da, tescilde ilk 3 üye, şahıslarda ilk 3 üye, tarımsal ürün ihracatı yapan ilk 3 üye, tarımsal ürün faaliyetinde bulunan ilk 3 sıradaki üyelere plaket verecek.

TÖRENE, AKSAL VE

MAĞDEN DAVETLİ

Öte yandan, Keşan Ticaret Borsası’nda yönetim tartışmaları sürerken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Tekirdağ’da yapılacak ödül töreni ve ardından Hisarcıklıoğlu’nun bölge oda ve borsa başkanlarıyla yapacağı toplantıyla ilgili olarak, çevre oda ve borsaların meclis ve yönetim kurulu başkanlarını telefonla arayarak davet etti.

TOBB yetkililerinin, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fehmi Aksal ile Yönetim Kurulu Başkanı Ender Mağden’i de arayarak, Tekirdağ’daki toplantıya davet ettiği, Aksal ve Mağden’in de törene katılacakları öğrenildi.