AK Parti Keşan İlçe Başkanı Tolga Saltık, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, geçtiğimiz Cuma günü Keşan’a gelerek yeni devlet hastanesi inşaatında incelemede bulunması ve Hakkı Yörük Sağlık Bilimleri Yüksekokulu açılışını yapmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, 4 yıl süreyle Edirne milletvekilliği yaptığını hatırlatan Saltık, “Kendisinin hem partimizin hem hükümetimizin diğer bakanları gibi bölgemize ciddi faydaları dokunmuş, büyük yatırımların öncüsü ve vesilesi olmuş ayrıca bölgeye çok emeği dokunmuştur. Dolayısıyla kendisinin bizden elini ayağını çekmesini istemeyiz, kendiside asla bizi yalnız bırakmayacaktır. Biz hem milletvekillerimizden sayın bakanımız ve diğer bakanlarımızdan bölgemizde mümkün olduğu kadar faydalanmak isteriz ayrıca kendisinin bizimle beraber olmasını isteriz. Bizim açımızdan onun burada olması çok kıymetlidir, Dolayısıyla zaten kendisinin başlattığı bir yatırımdı onu denetlemesi ayrıca bundan sonra bölgede yapılacak diğer işlemlerle ilgili olarak kendiside bu bölgenin bir evladıdır bu yüzden kendisinin bizimle olmasından keyif ve gurur duyarız çokta mutlu oluruz, Keşke sürekli bizimle beraber çalışıyor olsa.” dedi.

KAMU YATIRIMLARI HIZLA İLERLİYOR

Tolga Saltık, bölgedeki kamu yatırımlarının bazılarının tamamlandığını, bazılarının da ciddi oranda ilerleme olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Tarım ilçe binası bitmek üzere çok az bir vakti kaldı. Tarım ilçe müdürümüz bu konuyla bizzat kendi ilgilendi. Daha öncede belirttiğimiz gibi bundan evvel çeşitli fonlar ve yardımlar adı altında toplanan paralar başka başka yerlere aktarıldı fakat şimdi doğru toplanan para doğru yerlere harcanıyor. Hastanemiz %70-75 oranında bitti, Dörtyol Kavşağı inşaatı devam ediyor, gençlik merkezi tamamlandı, adalet sarayımız tamamlandı hükümetimiz ve onların buradaki temsilcileri olarak bizler çalışıyoruz. Daha birçok eksiğimiz mutlaka var fakat iyi niyet çerçevesinde mümkün olan en kısa zamanda onları da tamamlayacağız, inşallah zaman içerisinde yeni projelerde yapmak istiyoruz.”