Uzunköprü’ye bağlı Gemici Köyü’nde traktör römorkunda uyuya kalan genç, üzerine dökülen tonlarca çeltiğin altında kalıp havasızlıktan hayatını kaybetti. Ailesi, genç için kayıp başvurusunda bulunurken gerçek, çeltiklerin kurutulması için boşaltıldığı sırada cansız bedeninin bulunmasıyla ortaya çıktı.

Uzunköprü’ye bağlı Gemici Köyü’nde oturan 26 yaşındaki Mustafa Pançalı, iddiaya göre köydeki çeltik tarlası yanında duran traktör römorkunun içinde uyuya kaldı. Biçerdöver kullanan K.T., römorkta uyuyan Pançalı’yı fark etmeyerek tarladan hasat edilen tonlarca çeltiği traktöre boşalttı. Bu sırada uykuda olan Mustafa Pançalı bir süre sonra üzerine dökülen çeltiklerin arasında havasızlıktan hayatını kaybetti. 
AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI
Geçen 28 Ekim gecesi eve gelmediği için şüphelenen ailesi jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Köy çevresinde arama yapan ailesinin çabaları sonuçsuz kaldı. Jandarma ekipleri de kayıp ihbarı üzerine köy ve çevresinde arama yapmasına rağmen bir ize rastlanmadı. Geçen 29 Ekim günü saat 12.45 sıralarında T.K., çeltikleri kurutmak için traktör römorkunu boşalttığı sırada Pançalı’nın cansız bedenini buldu.
SERBEST BIRAKILDI
İhbar üzerine gelen jandarma ekiplerince T.K., “Taksirle öldürme” suçundan gözaltına alındı. Jandarmada işlemlerinin ardından adliyeye sevk edile T.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mustafa Pançalı’nın cenazesi ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından köyünde toprağa verildi.