GİZEM GÖRÜR

Yayla Sahili’nde bile boş ev kalmadığını belirterek açıklamasına başlayan Engerek, şunları söyledi: “Pazartesiye kadar ve bugün de kiralık evler için Yayla Sahili’nde inanılmaz talepler var. Günübirlik ya da Cumartesi - Pazar günü için kiralık ev isteyen kişi yoğunluğu da fazla. Trakya Fest’e gelip konaklamak isteyenlerden günde en az 50-60 kişi bizi arıyor. Talepleri geri çevirmek zorunda kalıyoruz çünkü Yayla Sahili’nde de boş ev kalmadı. Yayla Sahil’i bayramda neredeyse boş gibiydi. Pazar günü ve Cumartesi akşamı için aşırı talep aldık. Erikli, Yayla ve Danişment sahillerinin de dolduğunu öğrendik. Arayan müşterilerimiz Keşan Merkez için kiralık ev dahi sormaya başladılar.”

ÇEVREDEN DE OLUMLU YORUMLAR ALIYORUZ

Çevre esnafından olumlu yorumlar aldığını belirterek devam eden Engerek, “Diğer emlakçı arkadaşlar ile görüştüğümüzde onlarda da durumun aynı olduğunu öğrendik. Listemizdeki 50 evin hepsi dolu şu anda. Bu festival bölge esnafına, Keşan esnafına büyük bir katkı sağladı. Bu sadece emlakçılar için geçerli değil. Çevreden de olumlu yorumlar alıyoruz. Öğlen yemeğini benzinlikte yemek için çıktığımda, oradaki esnaf ile konuştuk. Benzinlikteki esnafın söylediği de, normalde 2 masa olurdu ama şimdi bütün masalarımız doldu. Gelen misafirlerin, kulak misafiri olduğumuz kadarı ile Trakya Fest için gelmiş olduklarını anladık.” şeklinde konuştu.

BU FESTİVAL SAYESİNDE YAYLA DA KEŞFEDİLDİ

Engin Engerek, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Keşan’da müthiş trafik olduğunu da duyduk. Bölge için yararlı olduğunu düşünüyorum. Susayan dahi soğuk bir su alsa katkıdır. Ev fiyatlarını sabit tuttuk, değiştirmedik. Erikli’ye tatile gelenler Yayla’da kalsın belki Yayla hoşlarına gider seneye de misafir ederiz diye, vatandaştan herhangi bir fazla ücret talep etmedik. Bu festival sayesinde Yayla da keşfedildi. Erikli’de fiyatların arttığını duyduk. Bu festival Erikli’de ev fiyatlarını gecelik 400-500 liralara çıkardı. Esnaf nefes aldı.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ