GİZEM GÖRÜR

Helvacıoğlu, Erikli’de birincisi düzenlenecek olan festivalin bölge olarak avantaja çevrilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

OLUMSUZ ELEŞTİRİLERİ ENGELLEMEK İÇİN ÖNLEMLER ALMALIYIZ

Helvacıoğlu açıklamasına, yaşanacak sıkıntılar konusunda uyarılarda bulunarak başladı ve şunları söyledi: “Bir özel şirketin organizasyonluğunda Erikli’de büyük bir festival düzenlenecek. 4-5-6 Ağustos’ta Erikli’ye çok ünlü sanatçı ve grup gelecek. 20’ye yakın sanatçı ağırlayacağız. Bu Trakya için çok önemli bir fırsat gibi görünüyor fakat birçok sıkıntıyı da içinde barındırabilir. Yaklaşık 60 bin nüfus ortalaması bekleniyor. Konaklama, temizlik, su, yeme içme, tuvalet ve bir sürü daha sıkıntı olmaması için önlemler alınmalıdır. Nasıl ki bayramlarda olumsuz eleştiriler alıyor isek, burada da sıkıntılarımız olabilir. Erikli’de bu yıl 3 bayram yaşanacak gibi düşünebiliriz. Olumsuz eleştirileri engellemek için önlemler almalıyız.”

FİYATLARI İKİYE ÜÇE KATLAMAYINIZ

Trakya Fest’in bölge için avantaja çevrilmesi gerektiğini belirterek açıklamasına devam eden Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Trakya Fest’i fırsata çevirmek için tüm kurum ve kuruluşlar önlemlerini almak zorundadır. Evler, oteller, pansiyonlar dolu. Ticarethaneler dolu. Esnafın hazır olması gerekiyor. Kaymakamlığın, valiliğin ya da ilgili kurumların bir kriz masası kurması gerekir. İstişare içinde olmamız gerekir diye düşünüyorum. Her gün 60 bin insanın bu bölgede olması sorunları da getirecek. Önlemlerin alınması gerekir. Esnafımızı da uyarıyoruz. Ne olur bunu kar fırsatına çevirmeyiniz. Fiyatları ikiye üçe katlamayınız.”

BİZ BU İŞİN İÇİNDEN BÖLGE OLARAK ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMALIYIZ

Helvacıoğlu, açıklamasını şöyle sonlandırdı:“Herkes Trakya Fest’i olumlu bir organizasyon olarak değerlendirmeli. Bakın şimdi ilki düzenleniyor bu festivalin. Bunun içinden alnımızın akıyla çıkmalıyız ki, tekrarı olabilsin. Trakya Fest Saros Körfezi’nin en büyük etkinliğidir. Bunu fırsata, avantaja çevirmeliyiz. Tüm kurum ve kuruluşlar hazır olmalıdır ve biz bu sınavı iyi geçmeliyiz. Tüm kurum ve kuruluşlar, Saros Körfezi tarihinin en büyük etkinliğini yapacak. Bunun içinden en güzel şekilde çıkmalıyız. Olumlu puan almalıyız. Herkese iş düşüyor. Ev sahibine, esnafa, memura, vatandaşa. Biz bu işin içinden bölge olarak alnımızın akıyla çıkmalıyız.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ