SONGÜL KONAR

Müzik festivaline Keşan ve Türkiye genelinden çok sayıda müziksever katıldı, şarkılar söyleyerek eğlendi. Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden olan Feridun Düzağaç da gerçekleştirilen konsere katılım sağladı.

Düzağaç’ın sevenleriyle buluştuğu konser anında, alanda bulunan bir grup tarafından, “Mecidiye’de taş ocağı istemiyoruz!” seslerinin yükselmesi üzerine, Feridun Düzağaç, “İstemeseniz ne olacak kardeşim? Her yer taş ocağı, taş ocaklarının arasından geldik bu alana.” şeklinde konuştu. Geçtiğimiz aylarda Mecidiye’deki taş ve kalker ocaklarının kapasite genişletme kararına halk tepki göstermiş ve söz konusu yere daha fazla taş ocağı istemediğini belirtmişti. Çevre ve Şehircilik Edirne İl Müdürlüğü’nün verdiği “ÇED raporu gerekli değildir” kararına karşı ise çevreciler, bu kararın kaldırılması için mücadelelerine devam edeceğini belirtmişti.

“MÜZİKSEVERLERE GÜZEL DAKİKALAR YAŞATTI”

Vatandaşın kısa süreli tepkisinin ardından sevenlerine şarkılarını söylemeye devam eden Düzağaç, Lavinya, Dipteyim Sondayım Depresyondayım, FD, Söz Ver, Beni Bırakma, Alev Alev, Boş Ders Şarkısı gibi şarkılarını seslendirerek, müzikseverlere güzel dakikalar yaşattı.