HABER MERKEZİ

TREDAŞ’ın sorumluluk sahası olan Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli genelinde özelleşmenin yaşandığı 2012 yılından itibaren yatırımlar 5 katına çıkarılarak, yıllık ortalama 180 milyon TL seviyelerine getirildi.

Elektrik kesintilerini minimize ederek müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarma hedefiyle yola çıkan TREDAŞ, 2017 son çeyreği ile 2018 yılında aydınlatma yatırımlarına daha fazla önem verecek.

TREDAŞ, 2017 yıl sonuna kadar 16 bin armatürü yenisi ile değiştirecek olup, 2018 yıl sonuna kadar ise Trakya genelinde toplam 89 bin armatürü yenisi ile değiştirecek. Bu kapsamda, TREDAŞ faaliyet alanında yer alan tüm aydınlatma armatürlerinin yarısından fazlası değişmiş olacak.

Yanmayan armatürlerin rutin olarak değişimleri yapılırken, yanan ve eski armatürler de verimli, teknolojik ve daha uzun ömürlü olan yeni tip armatürler ile değiştirilecek.

2017 yıl sonu itibariyle 3,8 milyon TL’lik aydınlatma yatırımını hayata geçirecek olan TREDAŞ, 2018 yılında da geriye kalan 17,2 milyon TL’lik yatırımı gerçekleştirecek. “Daha Aydınlık Bir Trakya, Daha Aydınlık Bir Gelecek” sloganıyla yola çıkan TREDAŞ, şehirlerin ve köylerin aydınlatma çalışmaları kapsamında tüm imkanlarıyla seferber oldu. TREDAŞ tarafından 12 sepetli araç, 80 kişilik bir ekiple 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat boyunca armatür değiştirerek Trakya’nın daha aydınlık hale gelmesi için çalışacak.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ