TÜM-BEL-SEN Keşan Temsilcisi Gökhan Yılmaz ile üyeler Nihat Selvi, Ali Yılmaz ve Ayşegül Arslan Aydın dün, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Keşan Belediye Meclisi üyeleri İlhan BozZeynep Gürel ve Alemdar Özbay da hazır bulundu.

Burada konuşan Özcan, memurlarla sözleşme yapmak için belediye başkanlarına yetki verildiğini belirterek, “Taraflar arasında komisyonun yaptığı görüşmeler sonunda sözleşme metni imzalayacağız. Bu görüşmelerin memnuniyet verici tarafı şu: Biz üçüncü sözleşmeyi imzalayacağız memurlarımızla. Bu sözleşmelerle arkadaşlarımıza ciddi haklar vermişiz. Bu sene de arkadaşlarımız dedi ki . Bu nedenle arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan kurumu yıpratmak değil. Herkes hakkını alacak ama olmayan parayı da dağıtamazsınız. Demek ki memnun olmuşsunuz bu yıl bir artışınız söz konusu değil. Kurumu kendiniz gibi düşündüğünüz için de ayrıca teşekkür ederim. Bu diğer bölgedeki sözleşmelere de örnek teşkil edecek.” dedi

Daha sonra Mehmet Özcan ile TÜM-BEL-SEN adına Keşan işyeri temsilcisi Gökhan Yılmaz, memurların, 2014’te yapılacak yerel seçimlere kadar geçerli olacak sözleşmesini imzaladı.