SONGÜL KONAR

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle, 10 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk sundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen çelenk sunma törenine, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatı katıldı.

Çelenk sunumunun ardından buradaki tören sona erdi.

Öte yandan, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Keşan TSO Yönetim Kurulu üyeleri Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin’i makamında ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıldönümünü kutladılar.

Ayrıca, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve Keşan Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Duman, 10 Nisan Polis Günü'nün sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesi nedeniyle bir gün öncesinden Mehmet Tekin'i makamında ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. yıl dönümünü kutladı.

İnan, yaptıkları ziyarette, "Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi. Duman da, Tekin'e Ülkü Ocakları kitabı hediye etti. Mehmet Tekin de ziyaretten dolayı teşekkür etti.

10 NİSAN POLİS GÜNÜ'NDE DE MESAİLERİNE DEVAM ETTİLER

Öte yandan, çelenk sunumunda ve sunum sonrasında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis, 10 Nisan Polis Günü'nde de mesailerine devam etti. Polis, böylece kutlamada dahi mesaisine devam etti.