Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı, Kızılay Keşan Şubesi ve Keşan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Şehit ve Gazilere Saygı Turnuvası 4 Haziran 2017 Pazar günü sonuçlandı.

Turnuvanın kazananı Cumhuriyetspor olurken, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da Cumhuriyetspor ile Türkgücü takımı arasında oynanması gereken final maçına Türkgücü takımından bir oyuncunun trafik kazası geçirmesi nedeniyle takımın bazı oyuncuları ve yöneticileri maça gelmedi. Yaklaşık 1 saat beklenmesine rağmen Türkgücü sahaya çıkmadı. Cumhuriyetspor’un sahaya Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın fotoğrafının olduğu ve “Cumhuriyet Seninle” yazılı ısınma tişörtü ile çıktı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Cumhuriyetspor takımı ile Keşanlı şehitlerin isimlerini formalarında taşıyan Türkos takımı ile Cumhuriyetspor takımları kısa bir gösteri maçı oynadı.

Karşılaşmayı Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Edirne İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Yetim, Erdinç Can, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Çimen, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Keşan Ziraat Başkanı Rıfat Mangır, Kızılay Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu ve Keşan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen izledi.

Maçın ardından turnuvaya katkıları buluna Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile turnuvaya emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Turnuva Centilmenlik Kupasını Kazanan Tarın Kredi Kooperatifi takımına kupasını Rıfat Mangır, ikinci olan Türkgücü takımına kupasını, Mehmet Özcan ve şampiyon Cumhuriyetspor’a kupasını Nuri Özder takdim etti.