Keşan Uğur Dershanesi öğrencileri tarafından düzenlenen “Uğur’lu Anlar Projesi”nin dünkü konuğu Yönetim Sistemleri Uzmanı ve Gıda Yüksek Mühendisi Abdi Kösem’di.

Uğur Dershanesi’nde saat 17.00’de başlayan ve bu hafta beşincisi düzenlenen “Uğur’lu Anlar” söyleşisinde Kösem, Gıda Mühendisliği’nin diğer sektörlerle olan ilişkisi hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Kösem, gıda mühendisliği, proje danışmanlığı ve yönetim sistemleri danışmanlığı ile ilgili sorularına cevaplar verirken, öğrencilere yapacakları mesleklerde kendilerini sürekli geliştirmek zorunda olduklarını belirtti.

Söyleşi öncesi medya mensuplarına, projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Keşan Uğur Dershanesi Sahibi Sevtap Engin, projenin gelişip dershane dışından öğrencilere ulaşılmasında basının ilgisinin çok büyük olduğunu söyledi. Farklı okullardan ve sınıflardan söyleşilere her geçen hafta daha fazla öğrenci katıldığını belirten Engin, projeye kendi dershane öğrencilerinin dışında da öğrencilerin katılabileceğini tekrar ederek “Uğur’lu Anlar Projesi”ne Keşanlı öğrencileri davet etti.