Ey aziz vatanımın şu anki muhterem yöneticileri... Bu mübarek Ramazan ayında size de duacıyım... Allah hepinizden razı olsun, yöneticiliğinizi daim etsin, Allah size de bizi yönettiğiniz gibi yöneticiler nasip eylesin!

Vatandaşımı siyasilerin kapısında köle eden, evlatlarına iş ve aş umuduyla ana-babaları kapı kapı gezdirenlerden Allah razı olsun!

Çiftçimi perişan eden, işçimi mağdur eden, memura zammın ucundan gösterip kendine gani gani veren, öğrencileri KPSS’nin kölesi edenlerden Allah razı olsun!

Fakiri-fukarayı erzak ve kömür yardımıyla terbiye edenlerden Allah razı olsun!

‘Parasız sağlık’ deyip de vatandaşımı eczane kapısında rezil edenlerden Allah razı olsun!

Seslerini duyurmak, haksızlıklara dik duruş sergilemek adına yollara düşen vatandaşımı TOMA’lardan çıkan tazyikli suyla yıkayan, merhem olsun diye üstüne (!) biber gazı sıkan, doping için de coplayanlardan Allah razı olsun!

Bir taraftan mahalle iftarlarının savunucusu olan diğer yandan kendi imkanları ile yeryüzü sofralarını kuranlarınkini TOMA’larla yıkanlardan Allah razı olsun!

23 Nisanlarımızı, 19 Mayıslarımızı, 29 Ekimlerimizi ve kurtuluş bayramlarımızın coşkusunu alanlardan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizin bizlere olan emanetinin gelecek nesillere gönlümüzce hissettiremememize neden olanlardan Allah razı olsun!

4+4+4 eğitim sistemi ile çocuklarımızın ve ailelerinin kafalarını karıştıran ve yobazlığa iten, eğitim sistemini altüst edenlerden Allah razı olsun!

Anadolu öğretmen liselerini kapatanlardan, okulların tarihi isimlerini değiştirip geçmişimizi yok etmeye çalışanlardan Allah razı olsun! Allah hepinizin başına bir öğretmen ihsan eylesin ki, size ilmi, bilimi ve medeniyeti öğretsin, ufkunuzu genişletsin!

Ey büyük Allah’ım... Sen nelere kadirsin... Vatandaşıma yaşatılan bütün bu olumsuzlukları yaşatanları mutlaka görüp-izliyor, amel defterlerine yazıyorsundur... Allah’ım bizlere bütün bu güzellikleri(!) sağlayan, huzurumuzu pekiştiren(!), dertlerimizi çözen(!), bize refah ve afiyet(!) sağlayan tüm ülke yöneticilerinin cümlesinden razı olsun!.. Aynı iyilikleri, güzellikleri, huzuru ve refahı onlara da nasip eyle ya Rabbi!.. Bugün de dualarımızın kabul olması için El Fatiha... Amin!..