26 Nisan 2014 Cumartesi günü Hastane Caddesi Lise Sokak ve Güzel Sokak üzerine yapılan uygunsuz parklar, sürücüleri çileden çıkardı.

Araçlarını sokaklara bırakmak yerine Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesi otoparkına bırakan sürücüler, okul bahçe kapısının sağ, sol ve orta kısmı olmak üzere 3 cepheye araç park edilmesi ve geçişin engellenmesi nedeniyle araçlarını çıkaramadı.

Uzun süre araçlarını gelişigüzel park eden sürücülerin gelmesini bekleyen mağdur sürücüler, gelen giden olmayınca 155 Polis İmdat Hattı’na ihbarda bulundu.

İhbarın ardından olay yerine gelen trafik polisleri, hem görüntü aldı hem de araçların plakalarından sürücülere ulaşarak araçların çekilmesini sağladı.

Mağdur sürücüler, okul bahçelerinin cumartesi günleri otopark olarak kullanıldığını hatırlatarak, “Araçlarımızı güvenli olması açısından otoparka bırakıyoruz ama bu sefer de mağduriyet yaşıyoruz. Acil bir işimiz olsa demek ki çıkamayacağız. Yarım saatten fazla bir süredir burada bekliyoruz. Araçlarını park eden sürücüleri, diğer araçların geçişini engellemeyecek şekilde parketmeye davet ediyoruz.” dedi.