AYŞİN SEÇİL GEZER

Sevim Yenice Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer, saat 10.30 sıralarında başladı. Toplantıya; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, kurum amirleri, okul müdürleri, muhtarlar, okul aile birliklerinin temsilcileri katıldı.

Toplantı saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Toplantıda konuşan Rehber Öğretmen Sıdıka Önem Sazlı, “Bir maddenin belirgin bir etkiyi elde etmek için alınması sürecinde ortaya çıkan bedensel, ruhsal ya da sosyal sorunlara rağmen madde alımının devam etmesi; bırakma isteğine rağmen bırakılamaması, aynı etkiyi elde edebilmek için giderek madde miktarının arttırılması ve maddeyi alma isteğinin durdurulamaması durumudur. Maddeyi yüksek dozlarda kullanmak, kullanımı azaltma veya bırakma teşebbüslerinin başarısızlıkla sonuçlanması, maddeyi elde etmek, kullanma veya etkilerinden kurtulma için fazla zaman harcanması bir kişinin bağımlı oluup-olmadığına karar verilmesi için yeterledir.” dedi.

Toplantı soru-cevap şeklinde devam ederken, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımında verilecek mücadelede izlenecek yöntemler görüşüldü.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ