Edirne Vali Vekilliği görevine atanan Dr. Mehmet Tekinarslan, Keşan’a gelerek birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Edirne Vali Vekili Dr. Mehmet Tekinarslan, saat 11.00 sıralarında Keşan Kaymakamı Nuri Özder’i makamında ziyaret etti. Vali Tekinarslan’ı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Özder, Belediye Başkanı Mehmet Özcan, kurum ve kuruluş amirleri ve bazı siyasi parti temsilcileri karşıladı. Kaymakam ve Belediye Başkanı ile Kaymakamlık makam odasına çıkan Tekinarslan, Tapu Müdürlüğü’nün olduğu katta vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti. Kaymakamlık ziyareti sonrasında Vali Tekinarslan, Keşan Belediyesi binasına geçti.

VALİ TEKİNARSLAN’DAN ÖZCAN’A ZİYARET

Edirne’ye yeni atanan Vali Vekili Dr. Mehmet Tekinarslan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Özcan, 18 Mayıs Çarşamba günü, Tekinarslan’ı Edirne’de ziyaret etmiş ve hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar dilemişti. Tekinarslan da Keşan ziyareti sırasında Özcan’a Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile birlikte iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da bulundu. Keşan ve belediye çalışanları konusunda temel bilgiler veren Özcan, ziyaret nedeniyle Tekinarslan’a ve Özder’e teşekkür ederek, Mehmet Tekinarslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye ziyaretinin ardından Edirne Vali Vekili Mehmet Tekinarslan, Keşan Adalet Sarayı’nı ziyaret etti. Tekinarslan’ı, burada Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey karşıladı. Keşan’da yapılan ziyaretler sonrası valinin İpsala ve Enez ilçelerine de ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.