HABER MERKEZİ

Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü’nün konuşmacı olacağı konferans 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Vatan Partisi Keşan İlçe Başkanı Çetin Alabak, tüm vatandaşları konferansa davet ederken; konferans hakkında şu bilgileri verdi: “1952 yılından beri NATO üyesi olan ülkemizin üyeliği zaman zaman tartışılmış, sorgulanmış ancak hiçbir zaman bugünkü kadar sorunlar derinleşmemiş ve ipler kopma noktasına gelmemiştir. 12 Mart, 12 Eylül ve son olarak 15 Temmuz darbeleri ve darbe girişimlerinin NATO irtibatı sorgulanmış, son Fethullahçı kalkışma ile darbelerin NATO ilişkisi açıkça kanıtlanmıştır.

Norveç’te yapılan NATO tatbikatında Mustafa Kemal ATATÜRK ve Türkiye Cumhurbaşkanının hedef alınması ülkemizin üyeliğini yeniden sorgular hale getirtmiştir.

Partimiz 40 yıldır NATO üyeliğinden ülkemizin ayrılmasını savunmuş, NATO’nun üye ülkelerdeki Gladyonun ana örgütü olduğu gerçeğini hep dile getirmiştir.

Genel Başkanımız bir Gladyo tertibi ile Silivri cezaevi içerisindeki duruşma salonunda bu tespiti bir kez daha dile getirmiş ve mahkeme hayatine şunları söylemiştir. “Gladyonun kökünü kazımak istiyorsak NATO’dan çıkalım Uğur Mumcu’lar katledilmesin. NATO’da çıkalım 1 Mayıs 1977 katliamları olmaz. NATO’dan çıkalım Kahramanmaraş’ta canlarımızı baltalarla kimse kesemez. NATO’dan yarın çıkalım Sivas’ta, Madımak’ta cayır cayır canlarımızı yakamazlar. NATO’dan çıkalım benim Kemaliye’min, Eğin’imin Başbağlar köyünde 34 tane can kardeşimi kurşunlayamazlar. NATO’dan çıkalım.”

Partimizin çözüm önerilerinin de sunulacağı Genel Başkan Yardımcımızın sunacağı konferansa tüm halkımızı davet ediyoruz.”