Geçen Cumartesi günü, saat 13.00 sıralarında, Yukarı Zaferiye Mahallesi Kale Bayırı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda sentetik uyuşturucu Bonzai kullandığı öne sürülen genç, bir apartmanın girişinde komaya girdi. Genç adam, durumu fark eden vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, gencin yanında buldukları ve içerisinde bonzai olan kağıdı polise teslim etti.

İddiaya göre, sentetik uyuşturucu madde bonzai kullanan M.U. (21), Kale Bayırı Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın giriş kısmında komaya girerek, yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. M.U., olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınırken, vatandaşlar baygın gencin yanında buldukları ve içerisinde bir miktar bonzai olan kağıdı polise teslim etti.

OTOBÜS BEKLERKEN FENALAŞTI

Öte yandan Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de otobüse binmek için bekleyen E.Ö. de iddiaya göre bonzai kullandıktan sonra fenalaştı. E.Ö., polis nezaretinde çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polisin olaylarla ilgili incelemesi sürüyor.