Vergi bilincini artırmak amacıyla kutlanan Vergi Haftası, dün başladı. 28 Şubat’a kadar sürecek hafta nedeniyle, dün saat 09.15’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi. Keşan Vergi Dairesi ve Malmüdürlüğü çalışanlarıyla serbest mali müşavir ve muhasebecilerin katıldığı törende, Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun ile Malmüdürü İsmail Hakkı Uraz, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra ise Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Keşan TSO’ya ziyaretlerde bulunuldu.




KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, Malmüdürü İsmail Hakkı Uraz, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Yıldız Şahpaz, Vergi Dairesi Servis Şefi Emin Avcu ve Vergi Dairesi Personeli Taner Konar, dün başlayan Vergi Haftası nedeniyle Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 09.30’da gerçekleşen ziyarette, Dınkırcı, Vergi Dairesi Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, vergi haftalarını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.



KEŞAN BELEDİYESİ ZİYARETİ

Keşan Vergi Dairesi yöneticileri, saat 11.00 sıralarında da Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, Müdür Yardımcısı Yıldız Şahbaz, servis sorumluları Bahar Erman, Yüksel Kırman ve Emin Avcu, burada Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Uzun, ziyarette yaptığı konuşmada, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla Vergi Haftası’nın kutlandığını ve bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Özcan da verginin önemine dikkat çekti ve ziyaretçilere teşekkür etti.


KEŞAN TSO

ZİYARETİ

Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun ve Vergi Dairesi çalışanları, dün son ziyaretlerini Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptı.

Konukları, Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahaddin Uyulgan, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Şapçı, Kadir Mutaf, meclis üyeleri Sebahattin Karlıdağ, Ekrem Şanlı ve Turgay Akıncıoğlu karşıladı.

Dinçer Uzun, burada yaptığı konuşmada, “25. Vergi Haftası nedeniyle, üyelerinin birçoğu vergi rekortmeni olan, bölgemizin en önemli kurumlarından Keşan TSO’yu ziyaret ediyoruz. Vergi Haftası vesilesiyle bölge ticaretinin temsilcileri olan Keşan TSO yetkililerinin ve önemli paydaşlardan biri olan svil toplum örgütlerinin sorunlarını, önerilerini ve varsa sıkıntılarını dinlemeye geldik” şeklinde konuştu.

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Müdürümüzü ve çalışanlarını 25. Vergi Haftası kapsamında meclisim ve Keşan TSO adına öncelikle tebrik ediyor ve hoşgeldiniz diyorum. Vergi bir ülkenin olmazsa olmazı, her ne kadar mükellef haklı olarak daha az ödemek istese de vergi olmadan da olmuyor, önemli olan alınan verginin geri dönüşümünün adaletli olması. Vergi ödemek her bireyin, her çalışanın ve her işyerinin görevi olduğu kadar bir ülkenin de hayat damarı olduğuna inanıyorum.” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette konuşmaların ardından bölgenin genel ekonomisi ve vergi bilinci konusunda fikirler paylaşıldı.