AYŞİN SEÇİL GEZER

 Basın mensuplarının21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayan Vural, “Zor ve fedakârlık isteyen bu zor mesleği en iyi şekilde yerine getiren basın mensuplarını 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.  Meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi

KEŞAN’A HİZMETLERİN GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adnan Vural, Kasım ayında yapılacak olan bütçe çalışması hakkında bilgi verdi.

Vural, “Bütçe görüşmeleri Kasım ayında yapılacak. Bu yıl yapacağımız 2018 yılı bütçesinde eksik kalan yatırımları tamamlamayı hedefliyoruz. 5 Keşanlı İl Genel Meclisi üyesi olarak Keşan’a hizmetlerin gelmesini sağlayacağız. Şu anda İl Özel İdaresi’nin kapanması durumu var. Edirne’nin bütün şehir olması gündemde. 2018 yılında elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Gerek alt yapı hizmetleri gerekse yollar anlamında gereken çalışmaları tamamlayacağız. Keşan’a aslan payını alacağız.” dedi.

VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Basın mensuplarının sorusu üzerine Çamlıca köyünde ikamet eden vatandaşlara gönderilen ödeme emri konusuna değinen Adnan Vural, şunları söyledi: “Bu konu basına da yansıdı. Konuyu yakından takip ediyoruz. Cezanın ne olduğu konusunda bilgimiz yok. Bu hafta içerisinde bir sonuca varmaya çalışıyoruz. Tebligatlar yapılmış. Vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz.”

KÖYLERİMİZLE İLGİLİ EDİRNE’DE LİSTE VERDİK

“Her yıl Kasım ayında köy yollarının yapılması konuşuluyor. Yapılan yollar da uzun ömürlü olmuyor. Köyler bu yıl sıcak asfalta kavuşacak mı?” sorusuna cevap veren Adnan Vural, şunları söyledi: “Sıcak asfalt konusunda bir çalışma yaptık. Grup köylerimizle ilgili Edirne’de liste verdik. Bu konuda bir çalışma var. Eğer sonuç alırsak 2018’de grup köylere sıcak asfalt yapmayı düşünüyoruz. Bu konudan Valimizin de bilgisi var.  Sıcak asfaltın ömrü uzun oluyor. Bu nedenle daha ekonomik.” şeklinde konuştu.

ÇÖP TOPLAMA İŞİNDE 2018’DE 3 ARAÇ KULLANACAĞIZ

Vural, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Köylerimizde çöp toplama işinde 2018’de 3 araç kullanacağız. Sahil kesimlerde çöp konusunda bize ulaşan şikayetler oluyordu. 2018’de Mecidiye, Gökçetepe ve Sazlıdere sahillerinde çök Köylere Hizmet Götürme Birliği eliyle yapılacak.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ