AYŞİN SEÇİL GEZER

Vural, “2018 yılı bütçesini yapıyoruz. Bizim için 2018 yılı; Keşan’da yol yılı olacak. Yapılmayan yol kalmayacak. Bütçe çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Bazı köylerimizde ikinci kat asfalt çalışması yapılacak. Bazı yollarımızda ise 1. kat asfalt yapılması köylerimiz için gereken çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 2018 yılı programının detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. Yapılacak işler en ince detayına kadar görüşülecek. Ayrıca tarımsal alandaki hizmetlere büyük önem veriyoruz.”

SU BAĞIMSIZ HALE GELECEK

Su konusunda özellikle yaz aylarında köylerde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Vural, “Bu konunun çözümü için çalışmalara şimdiden başladık. Birkaç tane köyümüzde sondaj çalışması olacak. Bazı köylerde depolarımız onarılacak.  Esetçe Grubunda bir sıkıntı var. Bazı köylerimizin birlikten ayrılması gerekecek. Örneğin; Türkmen köyü içme suyu ihtiyacını kendisi karşılayacak. Burada bir depo ihtiyacı var. Deponun yapılmasının ardından su bağımsız hale gelecek. 2018 yılında elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIM

Keşan’ın il genel meclisi üyelerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Adnan Vural, sözlerini şöyle sonlandırdı:“Keşan için birlikte hareket etmeliyiz. Hep birlikte Keşan için taş üstüne bir taş koyarsak ne mutlu bize. Keşan için birlikte çalışalım. Her zaman birlikte hareket etmeye hazırım.”