AYŞİN SEÇİL GEZER

2017 yılı programına bulanan birçok çalışmanın hayata geçtiğine dikkat çeken Vural, “Hatta bazı program dışı sorunları da gidermeye çalıştık. Özellikle çöp konteynırı olmayan köylere konteynır gönderdik. Program dışı olan köy yollarımız vardı, onları yaptık. 2018 yılında Keşan’a bağlı yolu bozuk olan köy kalmayacak. Kasım ayında bir bütçe çalışmamız var. 2018 yılında neler yapacağımızı konuşacağız. Keşan’daki tüm il genel meclisi üyeleri ile birlikte çalışalım. 2017’de 2018 yılının bütçesini yapacağız. Kasım ayında yapacağımız çalışmalarda birlikte hareket edelim. Biz köyleri gezip, eksikler nelerdir bakıyoruz. Onlarda gezsin, yapamadığımız gözümüzden kaçan bir sorun varsa göstersin hep birlikte çözelim. Birlikte çalışalım. Birlikte çalışırsak daha güzel olur.”dedi.

Vural, 2018 yılında Keşan’da yapacaklarının listesini hazırladıklarını belirterek şunları söyledi: “Özellikle 45 tane köyümüzün mezarlık etrafları atıl durumda. Onlar içinde bir çalışma düşünüyoruz. Bakım onarımını yapacağız. 2018 yılında sorunu olan köyümüz kalmasın istiyoruz.”

MEHMET GEÇMİŞ, BÖLGENİN VARİSİYMİŞ GİBİ DAVRANDI

Keşan’da yapılan İl Genel Meclisi toplantısı hakkında da konuşan Adnan Vural, “Özellikle Mehmet Geçmiş, muhtarlardan gelen talepleri değerlendirirken sanki bölgenin varisiymiş gibi davrandı. Muhtarlarımızdan gelen talepleri not aldı. Ben de not aldım, bakalım kaç tanesini yapacak. Biz istiyoruz ki yapsın. Öyle masa başında yazarak ‘ben bunları yaparım’ demekle olmuyor. Keşke yapsa. Söyledikleri lafta kalıyor. Konuların takipçisi olacağım. Aynı notlar bende de var. Hangi muhtar ne istiyor? Ne sorunu var hepsinin notunu aldım. Mahalle muhtarlarımızın metruk evler konusundaki şikâyetlerini dinledik. Konu ile ilgili ne yapabilirizin peşindeyiz.” dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ