SONGÜL KONAR

Vural ilçede huzurevi olmasının gerektiğini belirterek; “Yapılması için yıllardır bende uğraş veriyorum. Gerek Sosyal Politika, gerek Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü’ne olsun gidip bunun için uğraşıyoruz. Yıllar önce bakanlığa gittiğimizde yer bulunursa hemen yapılacağını dile getirmişlerdi. Keşan’da olsun köylerimizde olsun yaşlılarımız huzurevi için sıra beklemeleri gerek, sıralar dolmuş durumda. Yaşlılar, boş yeri olan yerlere gönderiliyor. Belediye huzurevini bir türlü imara açmıyor. İmara açıp yerini söylesin biz bu projenin peşini kesinlikle bırakmayacağız” dedi.

“HUZUREVİNİ KEŞAN’A KAZANDIRACAĞIZ”

Vural konuşmasının devamında; “Güçlü bir milletvekilimiz var, Fatma Aksal ile biz huzurevini Keşan’a kazandıracağız. İnşallah 31 Mart 2019’da Keşan AK belediyeciliği olur ve bizde huzurevini Keşan’a kazandırmak için her şeyi yapacağız. Keşan’da yardımsever, hayırsever, bu işi yapacak bir sürü kapasitede insan da var” şeklinde konuştu.

“KEŞAN’A HUZUREVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ŞART”

 “Keşan’a huzurevi ve rehabilitasyon merkezi şart fakat belediye imara açmıyor” şeklinde konuşan Vural sözlerini şöyle sonlandırdı; “Plan proje hazırlansın, tapusu ve imar planı verilsin bakanlık gerekli çalışmayı yapar. Takip ediyoruz, Edirne sosyal hizmet il müdürlüğüne, Keşan belediyesine, sosyal hizmetler ilçe müdürlüğüne gidiyorum bir şey yok. Belediyenin bir zararı, kaybı da yok bu işte. Milletvekilimize ileticeğiz ne gerekiyorsa yapacağız. Keşan’a yapılacak her işin biz sonuna kadar yapılmasından yanındayız, yeter ki Keşan’ın işi olsun bir şey yapılsın.