HABER MERKEZİ

Çamlıca, Gökçetepe ve Sazlıdere’de yaşanan imar sorunun bölgenin kanayan yarası haline geldiğini belirten Vural, “Bölgedeki 1/25 binlik planlar bitmediği için insanlar buralarda inşaat yapamaz duruma geldi. Bu sorun Çamlıca Belediyesi kapandıktan sonra yaşanmaya başladı. Artık sorunun çözülmesi için siyasi parti ayrımı gözetmeksizin el birliği yapmamız gerekiyor.” dedi.

ANKARA’YA GİDELİM VE BÖLGENİN SORUNUNU ÇÖZELİM

Edirne İl Genel Meclisi’nin eski Başkanı Nusret Uybaş’ın “Bölgenin imara açılmasına Mehmet

Müezzinoğlu’nun siyasi ömrü yetmedi.” şeklindeki eleştirilerine de cevap veren Adnan Vural, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun siyasi ömrü bitmedi. Kendisi mutlaka parti için yine aktif olarak çalışmalarına devam edecektir. Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nu eleştiriyorlar ancak yerelde yönetimlerde CHP çoğunlukta ve yaşanan sorun takip edilmiyor. Sorun takip edilmiş olsa çözülür. Bundan ötürü de tüm partilerin temsilcilerinden oluşan bir komisyonla Ankara’ya gidelim ve bölgenin sorununu çözelim. Mehmet Müezzinoğlu söz verdiyse, bunu yerine getirir. Bizim artık, 25 Haziran sabahı Keşanlı bir milletvekilimiz mecliste olacak. Sayın Fatma Aksal, seçildikten sonra bölgedeki sorunların çözümü için kalıcı adımlar atacaktır.”

AMACIMIZ; BÖLGE İNSANININ MUTLULUĞUDUR

Yaşanan sorunun çözüleceğine inandığını belirten Vural, sözlerini şöyle tamamladı: “Topu taca atmayı bir kenara bırakıp, kalıcı çözümler üretmemiz lazım. Bölge insanımızın mağdur olmaması için çalışacağız. Keşanlı milletvekilimizle birlikte bu sorunu yakın zaman içerisinde çözüme kavuşturacağız. Amacımız; bölge insanının mutluluğudur.”