AYŞİN SEÇİL GEZER

2018 yılı bütçe görüşmelerinin tamamlandığını belirten Vural, “Edirne’miz ve ilçelerimiz için hayırlı uğurlu olsun. Geçtiğimiz yıl bizim bütçemiz 55 milyon iken bu sene bütçemiz 80 milyon. Bu bütçenin en büyük payını yollara verdik. 2018 yılı bütçesinden 15 milyon kadarını yol ve ulaşım hizmetlerine verdik. 2018 yılında inşallah yapacağımız yolların 8 tanesi ilçemizin içerisinde. En fazla yolu Keşan’da yapmak için çalışıyoruz. Keşan köylerimizde 2018 yılı içerisinde 1. kat, 2. kat stabilize yollar yapacağız.” dedi.

KANALİZASYON VE SU HATTI ÇALIŞMALARINI DA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Adnan Vural, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tarımsal hizmetlere 6 milyon 232 bin TL ayırdık. 2018 yılında yapacağımız kanalizasyon ve su hattı çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. Keşan’da kanalizasyon ihtiyacı olan 3 köyümüz var. Sazlıdere köyünde bu konuda aciliyet söz konusu.  İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Su deposu için bakım ve onarım yapılacak.2018 yılında Keşan için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz.”

2018 YILINDA YİNE KÖY KÖY GEZECEĞİZ

Vural, sözlerini şöyle tamamladı: “İl Özel İdaresi’nin kapanması konuşuluyor. 2019 yılında, bütünşehir olma konusuyla ilgili, onun için biz bütünşehire girmeden önce elimizden ne gelirse yapacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. 2018 yılında yine köy köy gezeceğiz. Ne eksiklikler varsa 2018 yılında tamamlayacağız.”