AYŞİN SEÇİL GEZER

Vural, dün yaptığı açıklamada, bölgemiz açısında verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “2018 yılında yapılacaklarla ilgili muhtarlarımızın da fikrini aldık. Köylerimizin ne ihtiyacı var, neler yapılmalı konusunda fikir alışverişinde bulunduk. 2018 yılında köylerimize daha fazla hizmet yapacağız. 2018 yılında birlik beraberlik içinde, İl Genel Meclisi üyeleri olarak köylerimizi gezerek, ihtiyaçları tespit edeceğiz. Köylerimizi gezmeye başladık. Her akşam 1-2 köy gezmeye çalışıyoruz. 2017 yılında yapamadıklarımızı 2018 yılında yapmaya gayret edeceğiz. Özellikle köy yollarımızı ve meydanlarını programa alıp daha da güzelleştirmeye çalışacağız.” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

116 adet çöp konteynırının dağıtımına başlandığımı aktaran Vural, “Köylerin ihtiyaçlarına göre dağıtımlar yapılacak. Yaklaşık 11-12 köyümüzün su depolarında bakım-onarım çalışması yapılacak. Köylerimizdeki su depolarının hepsini fayans döşemeye çalışacağız. Yüzde 60 oranında çalışmaları tamamladık. Kalan yüzde 40 civarındaki köyümüzün de büyük bir kısmını tamamlayacağız. 2018 yılında hiçbir köyümüzün su deposu fayanssız olmayacak. Elimizdeki imkânlar çerçevesinde muhtarlar ve köylerimizdeki vatandaşlarımızla konuşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

ENEZ İÇİN ÇALIŞMAMIZ LAZIM

“2017 yılının ‘Enez yılı’ ilan edilmesinin ardından Enez ve köylerine somut neler yapıldı?” şeklindeki soruya Adnan Vural şöyle cevap verdi: “İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarında CHP’li üyeler Enez Yılı ile ilgili öneri sundu biz de kabul ettik. Yapılacak çalışmaları destekleyeceğimizi de belirttik. 2017’nin Enez Yılı olmasına rağmen somut bir adım yok. Bu bizim için üzücü bir durum oldu. 2017’yi Enez Yılı ilan ediyorsun ama bir bütçe olması lazım. Plan proje olması lazım. Bizim Enez’e eserler bırakmamız lazım. Toplantılarda, CHP’li üyeler olayı gündeme de getirmedi, sonra unutuldu. Tatil sezonu bitti, son toplantı Enez’de yapılıyor. Daha önce toplantılar yapılmalıydı. Enez’de 16 tane köy var. Onların hiçbirine bir artı sağlanmadı.  2017 yılında tamamen Edirne İl Özel İdaresi’nin programı dâhilindeki işler yapıldı. Enez için çalışmamız lazım. İmkanlarımız doğrultusunda gerekenleri yapmaya çalışacağız.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ