AYGÜL KONAR

“İL ÖZEL İDARESİ, KIŞ MEVSİMİNE HAZIR”

Kış mevsiminin geldiğini ve Edirne İl Özel İdaresi’nin gerekli tedbirleri aldığını belirten Vural, “Kar yağışı yaşandı ama köy yollarımız anlamında herhangi bir sıkıntı olmadı. Fakat Edirne İl Özel İdaresi kışla ilgili tüm tedbirlerini aldı ve herhangi bir olumsuz durum yaşandığında anında müdahale edebilecek kapasitededir. İnşallah köylerimizde herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bu kış mevsimini geçiririz.” dedi.

“BOZULAN KÖY YOLLARINI TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Adnan Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Yağmur ve kar yağışından ötürü bazı köy yollarında meydana gelen bozulmalarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bozulan köy yollarını tespit etmeye çalışıyoruz. Köyde yaşayan vatandaşlarımızın çamurda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli iyileştirme çalışmalarını en kısa sürede yapacağız.”

“BÜTÇEDEN KEŞAN’IN EN İYİ PAYI ALMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Edirne İl Genel Meclisi toplantılarının geçen Cuma günü sona erdiğini ve İl Özel İdaresi’nin 88 milyon liralık bütçesinin onaylandığını belirten Vural, sözlerini şöyle tamamladı: “2019 yılında Edirne ve Keşan’da daha iyi hizmetlerin olacağına inanıyorum. Eğer belirlenen bütçe yatırımlar konusunda yetersiz kalırsa, milletvekilimiz Fatma Aksal ve İl Başkanımız İlyas Akmeşe’nin girişimleriyle, ek ödenekler alarak artırırız. Keşan’ın bu bütçeden en iyi payı alması için çaba sarf edeceğiz.”