HABER MERKEZİ

Karahisar Köyünde yaşanan su sıkıntısının doğal gaz çalışmaları ile ilgili olduğunu aktaran Vural, “Karahisar’da su sıkıntısı yok. Doğal gaz hat çalışmaları olduğu için arada bir su sıkıntısı yaşanıyor. Kaymakamlığa bağlandı, herhangi bir sıkıntı yok. Daha önce Esetçe Birliği’ne bağlı olduğu sürece oradaki vatandaşlarımız bir hafta, 10 gün gibi sürelerde susuz kalıyordu. Şimdi biz bunu birlik olarak aldığımız için hiçbir sıkıntı yok. Doğal gaz çalışmalarından kaynaklı sıkıntılar yaşanabiliyor. Kesinlikle Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden kaynaklanan bir durum değil. Vatandaşlarımız bu süreçte sabırlı olsun, bu sıkıntı giderilecek. Biz bunların takipçisiyiz.” dedi. 

KÖYLERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Köylerde yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgilendirmede bulunan Adnan Vural, şu ifadeleri kullandı: “Köylerimizde çalışmalarımız başladı. Bütün köylerimize parke taşı dağıtımları başladı. Geçtiğimiz hafta başladık ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Köylerimizdeki tarla yollarında greyder çalışması devam ediyor. Çamlıca- Gökçetepe arasında 11 kilometrelik yolumuzda yapılan çalışmada son aşamaya gelindi. Bazı köylerimizde köy içi yollarda çalışmalarımız başladı.” 

KEŞANLI OLMASI GURUR VERİCİ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlı ve Milletvekili seçimleri hakkında da konuşan Vural açıklamasını şöyle sonlandırdı: “24 Haziran’da yapılacak seçimler için Edirne Milletvekili listemizde Keşanlı olması bizim için gurur verici. İnşallah hizmet bölgemize gelir, bizim için büyük avantaj bölgemiz ve Keşan için hayırlı olsun.”