SELÇUK GEZER

“KEŞAN’DA EN FAZLA PARKE TAŞI VERDİĞİMİZ KÖY SİĞİLLİ”

Siğilli Köyü’ndeki ara yolların bozuk olmasıyla ilgili yapılan eleştirileri değerlendiren Vural, “Keşan’da en fazla parke taşı verdiğimiz köy Siğilli’dir. Köyümüzün ara yollarının yüzde 60’ı parke taşıyla döşenmiştir. Bazı yerlerde parke taşı döşenmemiş. Yağmur ve kardan ötürü de, bu yollarımız çamur olmuş olabilir. Konuyla ilgili olarak, köy muhtarımızla görüştük. Bozuk olan yollarımıza gerekli malzeme dökülerek, gerekli iyileştirme çalışması yapılacak.” dedi.

“KÖYLERİMİZDE GENEL ANLAMDA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YOK”

Adnan Vural, sözlerini şöyle sürdürdü: “Siğilli’de yaşanan sorunu, 1-2 gün önce bir vatandaşımız dile getirmişti. İl Özel İdare ekipleriyle, konu hakkında görüştük ve sorunun kısa sürede çözüleceğini bizi ilettiler. Keşan’ın bazı köylerinde de, yağmur ve kar nedeniyle, çamur olmuş olabilir. Ama köylerimizde genel anlamda çok büyük sorunlar yok. Elimizdeki imkânlar dâhilinde, sorunların çözülmesi için mücadele ediyoruz. Hava şartları uygun olduğunda, köy içi yollarımızda gerekli iyileştirme çalışmaları yapılacak.”

“HALKIMIZ BİZLERE GÜNÜN 24 SAATİ TELEFON EDEREK ULAŞABİLİRLER”

Vural sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımız bizleri hizmet etmemiz için seçtiler. Bizde halkımıza layık olmak için çalışacağız. Halkımız bizlere günün 24 saati telefon ederek ulaşabilirler. Hangi köyde ne sorun varsa, bizlere bildirsinler ve bizlerde elimizden geldiğince çözmek için çalışalım.”