AYŞİN SEÇİL GEZER

Genel Kurulun geride kaldığını ve çalışmaların devam edeceğini belirten Vural, “45 köyün ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Telefonlarımız 24 saat açık. Bir sorun olduğunda bana her zaman ulaşabilirler. 2018 yılında da elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız.” dedi.

SEYDİKÖY’DEKİ ÇALIŞMANIN TAMAMINI BİTİRECEĞİZ

2018 yılının yol yılı olacağını aktaran Adnan Vural, “Programda olan köy yollarını yapacağız. Programda olmayanlar için de KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi)’ten destek alacağız. Şu an köy meydanı kötü olan bir tek Seydiköy var.  Buradaki sorunu da çözeceğiz. 2017 yılında 2 bin metrekare parke taşı vermiştik. 2018 yılı içerisinde de Seydiköy’deki çalışmanın tamamını bitireceğiz. Bu köyün de meydanı pırıl pırıl olacak.” ifadelerini kullandı. 

2018 YILINDA KESİNLİKLE ÇÖZECEĞİZ

Sazlıdere Köyü’ndeki alt yapı eksikliğine de değinen Adnan Vural, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: “Buranın sorununu 2018 yılında çözeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Edirne İl Genel Meclisi olsun, Valilik olsun; Keşan gündeme geldiğinde elimizden ne gelirse yapıyoruz. Hiçbir yerde sıfır sorun diye bir şey olamaz. Bu sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz. Kaç yıldır 1 tane çöp toplama aracı vardı biz bunu 3’e çıkardık. İl Genel Meclisi’nde çoğunlukla CHP’li üyeler var. Meclis başkanı da CHP’li. Keşan’dan da 5 kişiyiz; 3 CHP’li 2 AK Partili. Bu arkadaşlarımız; ‘Bu sorunu çözelim, Sazlıdere kanalizasyon işini programa alalım’ diye bir gün demediler. Bu arkadaşlarımızda çalışma şevki, çalışma heyecanı yok. Biz, ‘5 kişi bir arada çalışalım’  diyoruz ama gelmiyorlar. Bu sorunu 2018 yılında kesinlikle çözeceğiz, bir daha Sazlıdere kanalizasyon sorununu konuşmayacağız.”