HABER MERKEZİ

Konu ile ilgili açıklama yapan www.kesanpostasi.com sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Demir, "Keşan’da büyük bir heyecan ve özveri ile kurduğumuz sitemiz, kısa sürede sizlerin ilgi ve desteği ile hak ettiği yere gelmeye başladı.

Bu arada gerek sitemizi takip ederek bizlere güç veren ve gerekse reklam vererek maddi anlamda destek sağlayan tüm dostlarımıza kuruluş yıldönümümüz de teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kurulduğu tarihten 2017 Yılına kadar sevgili eşim Nur Demir’in sahipliğini yaptığı sitemizin sahipliğini şimdi Kocaeli Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde 2.sınıfa geçen ve 18 yaşını dolduran sevgili oğlum Alpcan Demir yapıyor.

Oğlumun gelecekte vereceği mücadele ve uğraşla sitemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağına inanıyorum. Oğlumla da gurur duyuyorum. Keşan Postası bayrağını çok daha iyi noktalara taşıma konusunda her anlamda kendisinin sitemize daha büyük katkı sunacağına yürekten inanıyorum.

Tabi 35 yıllık gazetecilik birikimim nedeniyle sitemizin künyesinde yer alan ve hepsi fahri olarak görev yapan tüm köşe yazarları ve temsilci olarak görev yapan gazeteci dostlarımıza da buradan ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Keşan Postası olarak Keşan ve bölgemizin yanı sıra dünyanın bir çok bölgesinde haberleri sizlere aktararak, farklı bir internet sitesi olmaya özen gösteriyoruz.

Buradan şunu da bir kez daha belirtmeden geçemeyeceğim, bölgemizdeki tüm yerel yönetimler, STK’lar, siyasi partiler, oda, dernek ve tüm kuruluşlardan da sitemizde yer almasını istedikleri tüm haberlerini bizlere gönderdiği takdirde bu haberlerin sitemizde en iyi şekilde yer alacağına inanmalarını da bekliyoruz.

Türkiye’de tabi ki daha internet sitelerinin önemi çok iyi anlaşılamadı ve bazı kurumlar maalesef bölgelerinde yer alan internet sitelerinden dahi haberdar değiller.

Tabi ki yerel gazeteler de önemlidirler. Bunu hiç bir zaman yok sayamayız. Ama kurumların yerel gazeteler gibi internet sitelerine de gerekli ilgi ve alakayı göstermeleri gerektiğine inanıyorum.

Sitemizin 6.kuruluş yıl dönümünde sitemize destek veren ve künyemizde yer alan arkadaşlarımızı da sizlere tanıtmak amacıyla belki de bir çoğunuzun hiç bir zaman girmeye aklınızın gelmediği sitemizin künyesini aşağıda yayınlıyor ve bir kez daha künyemizde yer alan tüm gazeteci dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Başarımızın ve kısa sürede iyi bir yere gelmemiz tabi ki aynı zamanda bu ekibe bağlı bir konudur. Bu iş ekip işidir. Ekip olmazsa başarılı olamazsınız.

Burada iki ismi anmadan da geçemeyeceğim. Sitemizde köşe yazarlığı yapan ve hayatlarını kaybeden sevgili gazeteci ağabeylerim Erdal İrfan ve Tayfun Talipoğlu‘nu da rahmet ve minnetle anıyor ailelerine bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.  

"www.kesanpostasi.com" sitesinin künyesi şu şekilde:

"Kuruluş: 27 Temmuz 2012

Sahibi: Alpcan DEMİR

E-Mail: [email protected] 

Tel: 0534 799 3496

 Genel Yayın Yönetmeni: Erdoğan DEMİR

E-Mail: [email protected]

Tel: 0 535  864 74 56 

Hukuk Danışmanı: Aydın ÖZCAN

Tasarım-Teknik Danışman:   Mutlu OK

E-Mail:     [email protected]

Edirne Temsilcisi: Sevgi ÖZBAY (Fahri)

[email protected]"

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ