HABER MERKEZİ

2 okula giden yol etkili olan yağmur sonrasında çamur deryasına döndü. Okuldan çıkan öğrenciler ve kurumda görevli kişiler çamurlu yolda yürümekte zorlandı. 2 eğitim yuvasına giden yola zamanında asfalt atılmaması ise veliler tarafından eleştirildi.

ASFALT ATILAMIYORSA BİLE KİLİTLİ TAŞ DÖŞENEBİLİRDİ

Veliler:“Yaz mevsimi geçti. Ancak okullara giden yolda Keşan Belediyesi ekipleri tarafından bir çalışma yapılmadı. Bugün geç kalındı. Her yağmurdan sonra yol çamur deryasına dönüyor. Çocuklarımız okula giderken zorlanıyor. Zamanında müdahale edilerek yolda gereken çalışmalar yapılmalıydı. Keşan Belediyesi’nin asfalt şantiyesi var. Ancak gördüğümüz gibi önemli bir noktada olan yolda asfalt çalışması yok. Asfalt atılamıyorsa bile kilitli taş döşenebilirdi. Bu çalışmalar yapılsa en azından çocuklarımız çamurdan kurtulurdu.” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, KALDIRIM YAPILMASINI BEKLİYOR

Öte yandan Keşan Belediyesi tarafından Trakya Üniversitesi Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Trakya Üniversitesi Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’na giden yola kaldırım yapılması bekleniyor. Belediye ekiplerince geçtiğimiz haftalarda yapılan çalışmalarda yola asfalt atıldı ve kaldırım taşları döşendi. Bu çalışmalar beğeni toplarken, iki üniversiteye çıkan yola kaldırım yapılması bekleniyordu. Ancak asfalt çalışmalarının ardından belediye ekipleri, kaldırım yapmadı. Üniversite öğrencileri, söz konusu yol üzerine kaldırım yapılmasını bekliyor.