NAZAN KAPLAN

“Hep Birlikte El Ele Güzel Bir Mahalle” sloganıyla yola çıkan Yaman “1977 Keşan doğumluyum İlk, orta ve lise öğrenimimi Keşan’da tamamladım. Bakkal ve kasap şarküteri işletmeciliği yapmaktayım. Evli ve 1 kız çocuk babasıyım” dedi.

“Yenilikçi projelerimizle hizmet sırası gençlerde” diyen Yaman, “Mahallemizdeki yeşil alanlar tespit edilecek ve bu alanların aktif hale getirilmesi için muhtarlığımızca yapılacak projelerin gerekli kurumlarla görüşülerek kısa zamanda mahallemiz hizmetine dahil edilecek. Mahallemiz ve çevresinde kullanılmayan giyim ve ev eşyaları toplanarak muhtarlığımızca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gerekli kurumlarla görüşülüp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Mahallemizden birlik ve beraberliğimizi arttıracak fikir ve projelerin gelmesi halinde incelenip muhtarlığımızca gerekli kurumlarla hayata getirilecek. Mahallemizdeki sorunlar tespit edilip muhtarlığımızca gerekli kurumlarla görüşülerek hayata geçirilecek.” şeklinde konuştu.

Yaman’ın aza adayları şu şekilde:

Birim Durmuş

1964 İpsala Paşaköy doğumlu. 30 yıldır Keşan’da Yukarı Zaferiye mahallesinde ikamet etmekte. Evli ve 2 kız çocuğu annesi Durmuş, eşi ile birlikte 10 yıldır hastane caddesi üzerindeki dört mevsim çiçek evinin işletmeciliğini yapmakta.

Işıl Saylık

1987 Keşan doğumlu. İlkokul ortaokul ve lise öğrenimini Keşan’da tamamladı. Evli ve 2 çocuk annesi Saylık, Herbalife bağımsız üyesi.

Tülay Kaplan

1981 Keşan doğumlu. İlk orta ve lise tahsilini Keşan da yapmış olup Kafkas Üniversitesi ithalat ihracat bölümü mezunudur. İnsan hakları aktivisti hayvan hakları konfederasyonu Keşan temsilciliğini yapmakta olan Kaplan, evli ve bir kız çocuğu annesi.

Ferdi Aydın

1979 İstanbul doğumlu.13 yıldır Yukarı Zaferiye Mahallesinde ikamet etmekte. Evli ve bir erkek ve bir kız çocuğu var Aydın, İnşaat sektöründe müteahhitlik yapmakta.

Harun Karalar

1978 Keşan doğumlu. İlkokul orta ve liseyi Keşan da okudu. Evli ve 2 çocuk babası Karalar,  doğduğundan beri Yukarı Zaferiye Mahallesinde oturuyor ve 20 yıldır ticaretle uğraşmakta.

Ramazan Tezcan

1983 Keşan doğumlu. 36 yıldır Yukarı Zaferiye Mahallesinde ikamet etmekte. Evli; 1 erkek ve 1 kız çocuğu babası Tezcan,  Gıda sektöründe çalışmakta.

Tahsin Tonguz

1977 Kırklareli doğumlu. 42 senedir Keşan Yukarı Zaferiye Mahallesi de ikamet etmekte. 1 kız çocuğu babası Tonguz, 8 senedir İlyasbey caddesinde Begüm Yufkayı işletmekte.

Hüseyin Öztekin

1983 Keşan doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Keşan da tamamladıktan sonra lisans ve yüksek lisansını Konya Selçuk üniversitesinde tamamladı. Keşan da özel bir kurumda yöneticilik ve öğretmenlik yapmakta olan Öztekin, evli ve 2 kız babası.