GİZEM GÖRÜR

Gün boyu Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kalan leyleğe, Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından yemek ve su verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Orman İşletme Müdürlüğü personeli, “Sabah saatlerinde İstanbul plakalı bir araç, yaralı leyleği buraya bırakıp gitti. Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Bölge Müdürlüğü’nü aradık. Pazar günü olduğu için, sabah gelip alacaklarını bildirdiler. Veteriner kliniğini de aradık fakat Pazar günü olduğu için yetkililer Pazartesi sabah erkenden geleceklerini belirttiler, biz de leyleği yarına kadar misafir edeceğiz.” dedi.

GEREKLİ TEDAVİLERİNİN YAPILMASININ ARDINDAN DOĞAYA SALACAĞIZ

Ardından Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yetkililerine bilginin ulaştırılması üzerine, Dernek Başkanı Nur Elif Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Sevinç Cebeci, leyleğin bulunduğu Orman İşletme Müdürlüğü’nün önüne geldi. Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Cebeci, şunları söyledi: “Leyleği şimdilik ofisimize götüreceğiz. Sabahın ilk saatlerinde veterinere ulaştıracağız ve gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından doğaya salacağız. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur. Orman İşletme personeline de yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Uçamayan leylek, orman işletme personelinin de yardımlarıyla, sabahın ilk saatlerinde veterinere ulaştırılmak üzere dernek yetkililerin arabasına konuldu ve geceyi güvenli bir şekilde geçirmesi sağlandı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ