Geçtiğimiz Cuma günü, saat 04.00 sıralarında, Malkara’da aracıyla kaza yapan bir kişi yardım amacıyla duran otomobildeki 2 kişiyi bıçakla yaralayarak, araçlarını çaldı.

İddiaya göre, Malkara’dan Hayrabolu yönüne giden 27 yaşındaki Engin Sezer yönetimindeki 59 DL 861 plakalı otomobil Kozyörük Mahallesi’nde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, şarampole girdi. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Engin Sezer ve araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki Tayfun Cesur daha sonra anayoldan geçen sürücülerden yardım istedi.  

BIÇAKLA YARALADI, ARACINI ALDI

Yoldan geçen 59 LR 181 plakalı otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Kenan Gül, durumu fark ederek yardım amacıyla durdu. Bu sırada Engin Sezer cebinden çıkardığı bıçakla yardım amacıyla duran Kenan Gül’ü ve yanında bulunan yeğeni 16 yaşındaki Abdullah Barış Üstünel’i bıçakla yaraladı. Sezer ve Tayfun Cesur, çalışır vaziyette bulunan Gül’e ait otomobili alarak, olay yerinden uzaklaştı. Kenan Gül ise jandarma ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Bıçakla yaralanan Gül ve Üstünel, olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Kenan Gül, daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

KAZA YAPINCA YAKALANDILAR

Çaldıkları otomobille kaçmaya çalışan Engin Sezer ve Tayfun Cesur ise Malkara ilçe merkezi Keşan yolu çıkışında kaza yaptı. Kazada yaralanan 2 şüpheli, polis nezaretinde çağrılan ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.