Keşan Engellileri Koruma Derneği Yönetimi, yılbaşını evde geçirecek ve maddi imkanı olmayan engelli vatandaşlar için hediye paketi hazırladı.

Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz, Basın Sözcüsü Sedat Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karaca, geçtiğimiz Cumartesi günü, engelli vatandaşlar için yılbaşı paketlerini hazırladı.

AYDEMİR: YARIM ELMA GÖNÜL ALMA

Konuyla ilgili olarak bilgi v eren Aydemir, maddi durumları iyi olmayan ve yılbaşını evde geçirecek olan engelli vatandaşlara, içerisinde elma, mandalina gibi meyvelerin yanı sıra karışık kuruyemiş bulunan yılbaşı paketi hazırladıklarını bildirerek, “Derneğimizin maddi imkansızlığı nedeniyle, Toptancı Hali’ndeki esnaf ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, bizlere yardımcı oldular ve meyveleri karşıladılar. Kuruyemişleri ise dernek üyeleri olarak bizler aramızda topladığımız paralarla paketin içerisine ekledik. Yarım elma gönül alma amacıyla yaptığımız bu girişim, umarım engelli vatandaşlarımızı sevindirir. Herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.” dedi.