Keşanlı Şair Emine Yavuz’un“Yastıkaltı Düşler” kitabının imza günü 17 Aralık 2016 Cumartesi günü düzenledi. Keşan  Emekli Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen imza günü 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşti.

Katılımın yüksek olduğu etkinlikte, kitabını imzalayan Emine Yavuz, şunları söyledi: “Ben 44 yaşındayım ebe hemşire olarak çalışmaktayım, evliyim ve iki erkek çocuğum var. Keşan’da ikamet ediyorum. Öncelikle kitabın çıkış aşamasında tüm desteği veren eşime, çocuklarıma, akrabalarıma ve yakın çevreme teşekkürler ederim. Kitap ilk aşamada 200 adet basıldı ve kitabımın çıktığı yayınevinin internet sitesinden ve 81 kitapevinden satışa sunuldu.” dedi.  

Kitabın hem yazım hem de basım aşamasında birtakım zorluklar yaşadıklarını aktaran Yavuz “Aslında biz şiir kitabımı Haziran-Temmuz aylarında yayınlamayı düşünüyorduk, 15 Temmuz olayları aslında bizi de etkiledi. Şiir kitabımın basımı ertelendi ve ne yazık ki bugünlere nasipmiş, hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

İKİNCİ KİTAP DA GELİYOR

İkinci kitabının 2017 baharında çıkacağını söyleyen Yavuz, Eğer her şey yolunda giderse ikinci kitabım da çıkacak, onu da bahar aylarında yayınlamayı düşünüyoruz. Kitabın adı ‘Daima Benimle Kal’ olacak.” şeklinde konuştu.

ÇEVREMDE ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIM

Yavuz son olarak şunları söyledi: “Hem yakın çevremden hem de sosyal medyadan çok güzel tepkiler aldım. Aslında ben bu şiir kitabını biraz da insanlarımız kitap okumuyor, diyenlere inat yazdım. İnsanlarımız kitap okumuyor laflarına inanmıyorum. Yazmaya devam edeceğim, eleştirilere açığım.”

Yavuz’un konuşmasının ardından etkinlik sona erdi.