Önceki gece, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Recep Bakraç (32)’ın Keşan’a bağlı Yayla Köyü’nden olduğu bildirildi.

İddiaya göre, Çorlu’da bir araç şirketinin yetkili servisinde çalışan Recep Bakraç, şehir dışında arızalanan aracın tamiri için soyadı öğrenilemeyen Necmi isimli başka bir tamircinin kullandığı otomobille yola çıktı. Araç yolda ilerlediği sırada, önünde seyreden başka bir araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı ve bu sırada yolda bulunan taşlara çarptığı öğrenildi. Sürücü  kazada hafif yaralanırken, camdan fırlayan Recep Bakraç olay yerinde hayatını kaybetti. Recep Bakraç’ın aslen Keşanlı olduğu ve ailesinin Yayla Köyü’nde yaşadığı öğrenildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Necmi isimli sürücünün ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, cezaevine konulduğu kaydedildi.

KEŞAN’DA YAPTIĞI BENZER KAZADA AĞIR YARALANMIŞ

Öte yandan Recep Bakraç’ın, geçen 3 Mayıs’ta, saat 01.15 sıralarında Keşan- Enez Karayolu Siğilli Köyü yolunda meydana gelen kazada, refüjlere çarpan 59 ZC 321 plakalı otomobilden fırlayarak ağır yaralandığı, aracının ise yanarak kullanılmaz hale geldiği bildirildi. Keşan Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Edirne’deki özel bir hastaneye sevk edilen Bakraç’ın geçen ay taburcu olduğu ve işine başladığı kaydedildi.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Evli ve 2 çocuk babası Recep Bakraç’ın, bugün öğle vakti Yayla Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.