GİZEM GÖRÜR

Yayla Sahili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği olağanüstü toplantısı 10 Eylül Pazar günü saat 13.00’de Yayla Sahili Seda Sitesi Sosyal tesislerinde yapıldı. Yapılan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hamit Tunceri, Yönetim Kurulu Asıl üyeleri Hayrettin Ortaç, Süleyman Çatak, Adnan Geyik, Sinan Çelebi, Yönetim Kurulu Yedek Üyeler Fikret Güler, İsmail Karaca, Hüseyin Kahraman, Eyüp Şahin, Saim Karanfil, Denetim Kurulu Asıl üyeler Mümin Külahlı, Ergün İşçimen, Ali Deliorman

Denetim Kurulu Yedek üyeler Mustafa Emir, Halil Erol, Seçim Korucu seçildi. Yönetim ve denetim kurulları 3 yıllığına seçildi.

HALKIMIZ BAĞIŞ YAPABİLİR

Dün Keşan’a gelerek ziyaretlerde bulunan Yayla Sahili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tunceri ile Yönetim Kurulu Asıl üyeleri Hayrettin Ortaç, Süleyman Çatak, yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Keşan’da müftülüğümüz ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan’ı ziyarette bulunduk. Yeni yönetim kurulu olarak 11 Eylül Pazartesi günü göreve başladık. Görevimiz ve isteğimiz bütün kalbimizle Yayla Sahili’ne bir cami yapmak. Bunu için de bütün herkesten yardım bekliyoruz. Yayla Sahili’nde bağış toplama merkezimiz bulunuyor. Bağış yapmak isteyen yardımsever halkımız buraya gelerek bağışta bulunabilir. Yardım etmek isteyen halkımız ayrıca 0541 385 16 40 ve 0542 431 84 07 numaralı telefonlarımızı arayarak iletişime geçebilirler. Bağışlar için banka ve postane de hesap açtırdık.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ