Yayla Sahili’nden dün gazetemizi arayan ve geçmiş yıllarda Flamingo Bar’ın bulunduğu yolun bozukluğundan şikayet etti.

Yayla Sahili’nde birçok yolun bozuk olduğunu ve Keşan Belediyesi ekiplerince yapımı gerçekleştiğini belirten tatilciler, ancak bu yolun ise Belediye işçisinin isteğini yerine getirmedikleri için yapılmadığını iddia etti.

Yayla Sahili’ne asfalt iş makinelerinin gelmesiyle birlikte ilgililere giderek geçmiş yıllarda Flamingo Bar’ın bulunduğu yolun bozukluğundan bahseden ve listeye alındığının bilgisini aldıklarını söyleyen tatilciler, “Yolumuzun bozuk olduğunu ve yağmurda evimize gidemediğimizi söyledik. Belediye işçilerinden biri ise yola bakmak için geldiğinde, ‘Mahallenin erikleri, kayısıları güzel, iyi rakı içilir!’ dedi. Ardından da ‘yanlış anlamayın, şaka söylüyorum’ gibi bir ifade kullandı. Ancak biz bu kişiye daha önce 1 kamyon çakıl döktürebilmek için 5 tane büyük rakı aldık! Şimdi ise sağımızı solumuzu çarşı merkezindeki yolları yaptılar, rakı almadığımız için bizim yolumuz yapılmadı. Üstü kapalı avanta isteniliyor.” şeklinde konuştu.

Öte yandan bu vatandaş, 1-2 sitenin arıtması olmaması nedeniyle bağlantı yaptıkları borulardan deniz suyuna lağım aktığını da iddia ederek, “İlgili yerlere konu iletildi ama ‘temiz su’ şeklinde söylenmiş. Biz 30 senedir buradayız, böyle bir kaynak yok ve lağım suyu rögardan geliyor.” dedi.