Keşan’ın eski belediye başkanlarından Hüseyin Yazır, 35. ölüm yıldönümü olan dün, Keşan Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği törenle, mezarı başında anıldı.

Saat 13.00 sıralarında başlayan ve Tepe Mezarlık’ta gerçekleştirilen anma törenine Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Meclisi üyeleri Samet Serdar Dinçer ve Yılmaz Karataşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Çevikel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan, Hüseyin Yazır’ın ailesi ve yakınları katıldı.

Anma töreninde konuşan ve Keşan Belediyesi olarak yaklaşık 10 yıldan bu yana Keşan’a hizmet veren eski belediye başkanlarını anma törenleri gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Özcan, “Eski başkanlarımıza mezarları başında anma törenleri düzenleyerek şükranlarımızı dile getirmeye gayret ediyoruz. Bütün katılımcılara merhum Yazır ve ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Geride bıraktıklarına Allah uzun ömürler versin. Hüseyin Yazır, uzun yıllar Keşan’a hizmet etmiş birisi. Bunun ne anlama geldiğini şimdiki belediye başkanı olarak çok iyi anlıyorum. Eninde sonunda geleceğimiz yerler buraları. Bizlere de bizden sonrakiler tarafından iyi anılmak kısmet etsin. Hüseyin Yazır’a Allah’tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı iletiyorum.” dedi.

Özcan’ın konuşmasının ardından Emekli İmam Hatip Salim Akın tarafından dualar okundu.