Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bu yana 40 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen otomobili ünvanına sahip olan Toyota Corolla’nın 11’inci jenerasyonuna dünyada ilk kez Türkiye’deki kullanıcıların sahip olduğu bildirildi.

Türkiye’de üretilen yeni nesil Corolla’ya ilk sahip olanlar arasında Keşanlı Corolla tutkunları da vardı. Merakla bekledikleri Yeni Toyota Corolla’larını Keşan Toyota Plaza Kale’de düzenlenen törenle teslim alanlar büyük mutluluk yaşadı. Yeni Corolla, Toyota’nın yeni tasarım anlayışının tüm özelliklerini bünyesinde topluyor.

Keşan Toyota Plaza Kale’de dün düzenlenen teslimat töreninde, Yeni Corolla’larının anahtarlarını alan Levent Bağcı, Ramazan Dik ve Muzaffer Yavuz’un, mutlulukları gözlerinden okundu.

Törende konuşan Toyota Plaza Kale Genel Müdürü Evrim Kale, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek, “Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Baştan sona yenilenen otomobilimizi her yaş grubundan insan beğeniyor ve takdir ediyor. Toyota’nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Yeni Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inancım tamdır.” dedi.

Yeni Corolla’nın ilk sahipleri Bağcı, Dik, Yavuz ise, dayanıklı, dinamik, ekonomik, konfor ve teknolojisiyle bilinen Toyota kalitesini yine yaşayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Yeni Corolla’nın insanı hayran bırakan yeni stili çok etkileyici. Bu yeni tasarıma, Corolla’nın tüm dünyada bilinen avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir otomobil çıkmış.” şeklinde konuştular.

Yeni Toyota Corolla’nın, 45 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi.