Destek Kıtaları Kavşağı’nda yapılacak yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin temeli bugün törenle atılacak.

Saat 14.00’te hastanenin yapılacağı alanda gerçekleştirilecek törene, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılacak.

Konuyla ilgili olarak dün saat 15.30’da bir basın toplantısı düzenleyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, “Keşan’a önemli bir devlet yatırımını daha kazandırıyor olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

TÜM KEŞAN VE ÇEVRE HALKIMIZI TÖRENE DAVET EDİYORUZ

Keşan için projelerini hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen Çevikel, şöyle devam etti:

Biliyorsunuz bundan 10 gün önce kavşak projesinin onaylanması ile ilgili bir açıklama yapmıştık. Yarın (bugün) Keşan için gerçekten büyük bir kazanım olduğunu düşündüğümüz yeni Keşan Devlet Hastanemizin temel atma töreni de Sayın Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla saat 14.00’te Destek Kıtaları Kavşağı yanındaki alanda inşallah yapılacaktır. Bu anlamda biz hem mutlu hem gururluyuz. Tüm Keşan ve bölge halkımızı da törenimize davet etmek istiyorum. Bu anlamda da yine Keşan merkezden de aracı olmayan vatandaşlarımız için Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00 itibariyle araçlarımız kalkacak. İnşallah Keşan adına güzel bir açılış olacak. Bildiğiniz gibi Keşan’a verilen sözlerle alakalı sözün arkasında duran bir bakanımız var. Bu anlamda da hızlı bir çalışma temposu içerisinde hem Adalet Sarayımız hem de Keşan Devlet Hastanemiz ve Kavşak Projelerimiz ilk etapta gündemde olan büyük projelerdi, bunların hemen hemen hepsi hayata geçmiş olacak.”

ADALET SARAYI’NIN TEMELİ DE HAFTAYA PAZARTESİ ATILACAK

Yeni Mahalle’de yapılacak olan Adalet Sarayı’nın temelini de 10 Mart Pazartesi günü atmak istediklerini sözlerine ekleyen Çevikel, “Adalet Sarayımızın da temeli inşallah Saat 13.00 gibi düzenlenen törenle atılacak. Bunlar Keşan’ın kazanımlarıdır. Siyasi ideolojiden çok Keşan’a birşeyler katabilmek bir şeyler kazandırabilmek bizim amacımız ve bu doğrultuda, Keşan’a katkı sağlayan herkesle beraber çalışmaya hazırız. Tüm siyasi partilerimizi de zaten bu törenimize davet ettik. Kendileri çok olgunlukla gelmek ve katılmak istediklerini söylediler. Bu gerçekten Keşan’a yapılan bir yatırımdır. Bölgenin de böyle bir hastaneye ihtiyacı vardır. Keşan ve bölgesi haricinde de, Batı Trakya’da yaşayan soydaşlarımızın da gelip tedavi olacakları bir hastane olacaktır” dedi.

Hakan Çevikel, hastane hakkında bilgiler vererek sürdürdüğü konuşmasını, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ederek bitirdi.