HABER MERKEZİ

16 Nisan Pazartesi günü bir araya gelen Keşan Fırıncılar Derneği ve Keşan TSO Yöneticileri, iki kurumun yeni dönemde gerçekleştirdiği ilk fuar etkinliği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Saat 13:30’da Keşan TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette, Keşan Fırıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Baygül ile Dernek Yöneticileri Erkan Danacı, Yakup Balcı ve Mehmet Kantar ile Dernek Sekreteri Emre Tufan’dan oluşan heyeti, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kadir Mutaf ve Murat Yaşar Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Cemil Çakıcı ile Keşan TSO Meclis Üyesi ve Keşan Fırıncılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Gevrek karşıladı.

Keşan TSO’nun Nisan ayı başında gerçekleştirilen organ seçimleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini yeni yönetime ileten Keşan Fırıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Baygül konuşmasında şunları kaydetti;

“Keşan Fırıncılar Derneği olarak, Keşan TSO’nun seçim sürecinin başından son gününe kadar aynı duruşumuzu gösterdik. Önemli olan istikrarlı olmaktır. Başta, odamızın çalışma organlarına aday olan tüm grupların üyelerini, demokratik haklarını kullandıkları için kutluyor ve kendilerini medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyoruz. Keşan TSO’nun Meclis ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm çalışma organlarının belirlendiği bu süreçte, Sayın İsmail Şapçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığından duyduğumuz memnuniyeti de dile getirmek istiyoruz. Yine Sayın Orkun Özkaya’nın Meclis Başkanlığı ve meclis üyelerimiz ile yönetim kurulu üyelerimizle birlikte genç ve dinamik bir kadronun iş başında olması da bizleri ayrıca memnun etmiştir. Tüm Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarı dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş dönemde de görevlerini başarı ile yürüten arkadaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar derneğimiz ve odamızın yaptığı çeşitli işbirliklerinde hiçbir sıkıntı yaşamadık, bundan sonra da uyumlu çalışmalarımız ve iyi ilişkilerimizin süreceğini biliyoruz. Bunun da ilk sinyalini geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen IBATECH (Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı) Fuarı’na birlikte gidilmesi ve odamızın bu organizasyona verdiği destek ile görmüş olduk. Bu vesileyle yeni oda yöneticilerimize Derneğim adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizin yolunu açık etsin.”

Necmettin Baygül’ün ardından konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da: “Öncelikle Meclisim ve Yönetim Kurulum adına ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti belirterek teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Güzel, demokratik ve rekabetli bir seçim dönemini geride bıraktık. Bölgemizin tüm iş gruplarındaki arkadaşlarımızdan oluşan bir mecliste göreve geldik. Tüm çalışma organlarımızı belirledik ve çalışmalarımıza başladık. Dün de ilk fuar katılım organizasyonumuzu Keşan Fırıncılar Derneğimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Ibatech Fuarı, teknoloji bakımından bölgemizdeki işletmelerimizin ufkunu açacak bir organizasyon. Gerekli katılım oldu fakat daha sonraki senelerde daha da fazla katılım olmasını arzu ediyoruz. Teknoloji ile birlikte gelişen şartlarda rekabet ve kalite avantajı ile bunlara bağlı olarak gelir ve kar artışını bölgemiz alsın istiyoruz. Bunun için de çalışma dönemimiz boyunca bu tür fuar, eğitim ve benzer organizasyonlara meslek gruplarımız ile birlikte katılım sağlayacağız. Derneğimizle de bu güne kadar bölgeye ne katarız bilinciyle ortak ve uyumlu çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da bu uyumlu çalışmalar ve işbirliklerimizin, aynı zamanda Derneğimizin de üyesi olan Meclis Üyemiz Sayın Ayhan Gevrek ile daha da ilerleye taşınacağını düşünüyoruz. Hepimiz için hayırlı bir dönem olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, konuşmaların ardından, Keşan TSO ve Fırıncılar Derneği işbirliğinde yapılacak diğer etkinlik ve faaliyetlerin planlamasıyla devam etti.