Saat 17.00’de Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında yapılan toplantıda CHP’den Yeşim Selimoğlu ve Ender Mağden, AK Parti’den de Mehmet Demirci ve Talat Yayagaç mazaretleri nedeni ile izinli sayıldılar.

CHP Keşan Meclis Üyeliğinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Nilüfer Erk Oğuz’un yerine mazbatasını alan İbrahim Gül de ilk olarak toplantıya katıldı.

Özcan, meclis üyesi olan Gül’ü tebrik ederek “Hoş geldin” dedi.

Gündem maddelerine geçilmeden önce İmar Müdürlüğü’nden gelen 6 gündem dışı madde meclis tarafından oybirliği ile gündeme alındı.

1.madde de Meclis Katibi asil üyesi Nilüfer Erk Oğuz’un yerine yapılan gizli oylama ile  Nurgül Yıldırım ve Yedek Üye olarak da Mithat Beyazoğlu 15’er oyla seçildiler.

2.madde de Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olan ve istifa eden Nilüfer Erk Oğuz’un yerine de yapılan oylama ile Neval Karaatlı seçildi.

3.madde de belediyenin 2017 yılı kesin hesabının meclisçe görüşülmesi maddesi de Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilerek,  2.oturumda görüşülmesine karar alındı.

4.madde de yer alan Meclis tatil ayının görüşülmesi de gerçekleşti ve oybirliği ile tatil ayı Ağustos olarak belirlendi.

5.madde de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu’na havale edilen İmar Planı değişiklikleri oybirliği ile kabul edildi.

Ayrıca Yayla Sahili’nde vatandaşlardan gelen 2 adet talepte oybirliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden gelen 2.El Kuka alımı maddesi de oybirliği ile kabul edildi.

Başkan Özcan, Mayıs ayı meclis toplantısına katkı veren meclis üyelerine teşekkür ederek Mayıs ayı 2.oturumunun 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 17.00’de yapılacağını belirtti.

Yeni meclis üyesi İbrahim Gül oldu

Yeni meclis üyesi İbrahim Gül oldu