CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İpsala İlçe Başkanlığı’nın 250 üyesiyle yaptığı eğilim yoklamasında, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Karagöz ile eski ilçe başkanlarından Arif Hikmet Sevin’i farklı şekilde geride bırakarak, aldığı 116 oyla CHP İpsala Belediye Başkan Adayı seçilen Cenan Tetik, seçim startını verdi.

Tetik, geçtiğimiz hafta içi CHP İlçe Örgütü ile bir dizi toplantı düzenledi. Tetik’in Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla ayrı ayrı yaptığı toplantılara geniş katılım olduğu gözlendi.

İpsala Belediye Düğün Salonunda 27 Kasım 2013 Çarşamba günü yaptığı ve salonun hıncahınç dolduğu toplantıda ise Cenan Tetik “Yeni Nesil Yeni Düzen” sloganıyla seçim startını verdi. Katılımdan dolayı gelen üyelere teşekkür eden Tetik şöyle dedi: Seçilmiş meclis üyelerimiz, aday adayı meclis üyelerimiz, aday adayı il genel meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm partili üyelerimiz ile ayrı ayrı yaptıgım toplantılara katılan gönül dostlarıma teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun! Yeni Nesil, Yeni Düzen!”