Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaatındaki süreçte şuana kadar herhangi bir ilerleme olmadığı, bu nedenle ihalenin fesih edilebileceği öğrenildi.

15 GÜNDÜR TIK YOK

Bir süre önce Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaatını alan müteahhit firmaya, işin durması nedeniyle yasal ihtar çekildiği ve işe devam etmesi için Keşan Belediyesi’ne program sunması gerektiği bildirilmişti. Müteahhit firmanın, inşaatta yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak son gün programı sunduğu ve inşaatın devam edeceği beklenirken, aradan 15 güne yakın bir zaman geçmesine rağmen inşaata hala bir çalışma yapılmaması beraberinde bazı soru işaretlerini de getirmeye başladı.

BAŞKAN ÖZCAN, SÖZLEŞMEYİ FESİH EDERİM DEMİŞTİ

Durum böyle olunca, bir süredir müteahhit firmanın çalışmaya başlaması beklenirken, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaatında ilerlemenin olmayışı, “Acaba ihale fesih mi edildi?” sorularını da beraberinde getirdi. Bu sorunun akıllara gelmesindeki nedenlerden biri de Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ın, müteahhit firmanın Keşan Belediyesi’ne program vermesini bekledikleri sırada yaptığı; “Belirtilen süre sonuna kadar gelmezlerse ihaleyi iptal edeceğiz” açıklaması oldu. Programın Keşan Belediyesi’ne sunulmasına rağmen inşaatta herhangi bir ilerlemenin olmadığı ve ihalenin fesih olabileceği bilgisi edinildi.