Yenikarpuzlu Beldesine yapılması planlanan TOKİ konutları için bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Ufuk Atalay belde sakinlerine TOKİ’nin yanında doğalgaz müjdesi de verdi.

TOKİ için 2+1 dairelerin 4 bin TL Peşinat, 3+1 daireler için ise 6 bin TL peşinat isteneceğini vurgulayan Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay konutların bir buçuk yıl içinde tamamlanarak konut sahiplerine anahtarlarının teslim edilmesinin planlandığını ifade etti.

Atalay, “Ödemelerin; halkımızın talepleri doğrultusunda isteyene aylık isteyene yılda bir harman vadeli olarak düzenlenmesi için teklifimizi yapacağız. Ön talep çok önemli, en az 100 başvuru olması gereken TOKİ konutlarında detaylı bilgi ve ön başvuru için Yenikarpuzlu Belediyesi Yazı İşlerine sizleri bekliyoruz.” dedi.

Spor kompleksi ve diğer projeler hakkında da bilgiler veren Atalay, 2017 yılı içerisinde tüm projelerin gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Söz verdiğimiz gibi modern bir Yenikarpuzlu için, hizmetlerin en iyisini hak eden sizler için 7/24 çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Atalay ayrıca düzenlenen toplantıda, doğalgazın da en geç 3 yıl içinde Yenikarpuzlu Beldesine geleceğinin müjdesini de verdi.